Život

Ježim se od markirane odjeće

Ježim se od markirane odjeće
Ježim se od markirane odjeće

Srđan Radanović, voditelj Jutarnjeg programa na RTRS, govoreći o modi i stilu kaže da, iako inače u privatnom životu voli da bude lijepo obučen, ipak ne ulaže puno ni novca ni vremena u kupovinu odjeće.

"Prema mom mišljenju, stil je nešto što se gradi godinama. Ne volim da budem rob mode. Živimo u vrijeme hiperprodukcije pa tako ono što je danas moderno, sutra nije. Veoma mi je bitno da to što nosim ima odgovarajuću udobnost. Privatno se umnogome razlikuje moj stil oblačenja od onog što ljudi vide na TV-u. Volim da sam lijepo obučen, ali ne trošim mnogo vremena na to", priča Srđan.

Dodaje da sa godinama sve manje pažnje pridaje modi, a posebno manje novca.

"Iskreno, što sam stariji, sve manje novca ulažem u garderobu, a i sve manje pažnje tome pridajem. Nekada se znalo desiti da čitavu platu potrošim na neki odjevni predmet, sada mi se to ni u ludilu ne bi moglo desiti", kaže sa osmijehom voditelj.

Danas čak ima averziju od popularizacije poznatih marki.

"Iskreno, ježim se od markiranih stvari. Posebno što su to, kod nas, većinom 'lažnjaci'. Volim kada neko ima svoj stil, koji prosto govori o karakteru osobe", naglašava Srđan.

Ipak, kada je u pitanju kozmetika, Srđan kaže da je tu već druga priča i da za te preparate ne žali izdvojiti novac.

"Što se kozmetike tiče, uvijek kažem da koristim minimum preparata, ali to što koristim skuplje je od onog uobičajnog", priznaje.

Na pitanje otkud u novinarskim vodama, Srđan kaže da mu je taj posao bio san od malih nogu.

"Od malih nogu sam znao da ću se baviti novinarstvom. Ovo je posao koji se voli svim srcem, jer nekako uđe pod kožu. Inače, kažu da sam odličan kuvar, tako da ukoliko budem htio mirniji život, daleko od očiju javnosti, varjača mi ne gine", kaže Srđan, dodajući da trenutno na RTRS radi kao novinar i voditelj u Jutarnjem programu.

Prije angažovanja na Javnom servisu, kaže da je, s obzirom na to da je rodom iz Hercegovine, jedan period radio kao novinar na jednom tamošnjem portalu.

"Radio sam kratko i kao radijski voditelj i iskustva su krajnje pozitivna. Ipak, televizija je nešto gdje sam svoj na svome. Uz dužno poštovanje, televizija traži kompletnog čovjeka, i angažovanost 24 časa dnevno, što je veliki izazov i zahtijeva veliku odgovornost", govori Srđan.

Potvrdio nam je da trenutno radi na jednom novom projektu, emisiji "Razgovor sa javnim ličnostima", čije emitovanje bi trebalo uskoro da počne u večernjem terminu, svake subote.

OBAVEZNE STVARI U NESESERU

Parfem Versace fresh

Krema Zepter

Dezodorans Mennen speed stick

Limes šampon

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije