Život

Klinci albanskih bogataša nemaju granica u svom bahaćenju

Klinci albanskih bogataša nemaju granica u svom bahaćenju
Foto: Ilustracija | Klinci albanskih bogataša nemaju granica u svom bahaćenju

Da o Albaniji ne znamo apsolutno ništa, najbolje su objasnili bahati klinci ondašnjih bogataša koji pod tagom "Bogata djeca Albanije" postavljaju slike svog luksuza.

Odmah je jasno da njih kriza ne dotiče. Provode dane u privatnim avionima, na jahtama (naravno, privatnim), ispijajući šampanjce, sunčajući se na netaknutim plažama i kupajući su u parama. Bukvalno.

Instagram profila "Bogata djeca Albanije" samo je jedan od mnogih preko kog klinci iz cijelog svijeta na Instagram profilima pokazuju svoje bogatstvo.

Tu je i profil "Bogata djeca Tirane".

Lako je zaključiti da mladi Albanci pariraju nasljednicima poslovnih imperija iz najrazličitijih dijelova svijeta koji se na najbahatiji način razmeću bogatstvom.

Po onome što možemo da vidimo, ovoj novoj vrsti buržoazije je najbitnije da imaju najskuplje automobile, satove, brendiranu garderobu - kako bi mogli da pariraju bogatoj djeci iz Dubajia, Londona, pa čak i Teherana, ali i mnogih drugih gradova širom svijeta, prenosi "Telegraf.rs".

Pored toga što se ne razlikuju od bogatih vršnjaka iz mnogo razvijenijih zemalja, jasno je da i Albanci vole da pokažu svoj luksuz.

I da otputuju, recimo, do Pariza - samo da bi mogli da ručaju u svom omiljenom restoranu.

Ne ustručavaju se da potroše milione na uživanje, jer njihovi roditelji još mnogo miliona imaju u zalihi.

Pogledajte kako se bahate albanski klinci:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije