Život

Marijana Ratković, majka 11 djece, gost emisije "Pomalo lično"

Marijana Ratković, majka 11 djece, gost emisije "Pomalo lično"
Marijana Ratković, majka 11 djece, gost emisije "Pomalo lično"

BANJALUKA - Ima li šta toplije od porodičnog doma i veće od ljubavi koju dijele roditelji i deca? Jedina stijena koja stabilno stoji, jedina institucija koja zaista funkcioniše je porodica. Najvažnija stvar koju otac može da učini za svoju djecu je da voli njihovu majku. Priču o jednoj takvoj porodici imaćete priliku da čujete u četvrtak tačno u ponoć na Nes radiju u emisiji "Pomalo lično".

Jedna izreka kaže da je odluka da se dobije dijete veoma značajna. To znači pristati da vam srce zauvijek bude izvan tijela.

Marijana i Zlatko Ratković u braku su 21 godinu i imaju 11 djece, četiri dječaka i sedam djevojčica.

Kuća im je smještena u brdovitoj ulici Franca Šuberta iz koje se pruža panoramski pogled na Banjaluku.

Hrabra i skormna žena priča da su njeno jedino bogatstvo djeca, a cilj - da ih izvede na pravi put. Marijana kaže da je do sada doživjela dosta kako negativnih tako i pozitivnih situacija, raznih reakcija od ljudi, ali najviše je zaboli kada joj kažu da je rodila sirotinju.

Ono što ovu porodicu povezuje je - sloga, a ova ponosna žena kaže da su srećni, ali i da se u kući mora znati ko je autoritet.

O svom životu, odrastanju djece, svim izazovima koje život pred nju i njenog supruga postavlja Marijana će otvoreno razgovarati sa Natašom Margetić u emisiji "Pomalo lično" na Nes radiju.

Jedna izreka kaže "bez djece ne raste kuća“, a ova porodica je primjer da se uz slogu, ljubav i volju sve može postići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije