Život

Najmlađa ljudska Barbika ima samo 16 godina

Najmlađa ljudska Barbika ima samo 16 godina
Najmlađa ljudska Barbika ima samo 16 godina

Valeriji Lukjanovoj, najpoznatijoj živoj Barbiki na svijetu, tron se opasno ljulja.

Dolaze nove i mlađe djevojke kojima je cilj da liče na žive lutke, a jedna od njih je i Lolita Riči, djevojka iz Ukrajine koja ima samo 16 godina.

Ova tinejdžerka kaže da je njen obim struka samo 50 centimetara, da nosi veličinu grudnjaka 6, kao i da do sada nije imala nijednu plastičnu intervenciju, piše Telegraf.

"Imam divnu figuru pa ne moram da držim dijete. Jedem sve što mogu, šta god da uzmem iz frižidera, bila to kobasica ili voće. Imala sam dobar materijal za početak, a samo sam ga još malo popravila. Moje grudi su prirodne, ali ponekad nosim puš ap da ih dodatno istaknem", izjavila je Lolita, koja svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Ukrajinka kaže da joj je cilj da postigne savršenstvo i da je zbog toga počela da se oblači kao lutka.

"Želim da izgledam savršeno. Mislim da sve žene trebaju da brinu o sebi. Želim da sama sebi budem inspiracija", rekla je devojčica koju i njena majka podržava u odlukama.

Majka je čak i fotografiše u najrazličitijim barbi izdanjima. Njih dvije se nadaju da će Lolita uspjeti da unovči svoj izgled.

"Ako postanem poznata po svom izgledu, biću srećna. Mislim da sam ovakav izgled dovela do savršenstva, mnogo bolje od drugih. Ja sam najbolja vamp žena", izjavila je Lolita koja želi da postane psiholog i koja ističe da nikada nije čula za svoju zemljakinju, Valeriju Lukjanovu.

Ipak, na osnovu fotografija sa Fejsbuka izgleda da su Lolita i njena majka plasirale lažne informacije o širini njenog struka. Naime, na jednoj od slika gdje tinejdžerka pozira u bikiniju, njen struk je izuzetno tanak, ali očigledno je da je slika nestručno dorađena u fotošopu pošto su i vrata, koja su u pozadini, iskrivljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije