Život

On je umro, ali je ona i ove godine od njega dobila poklon za Dan zaljubljenih

On je umro, ali je ona i ove godine od njega dobila poklon za Dan zaljubljenih
On je umro, ali je ona i ove godine od njega dobila poklon za Dan zaljubljenih

Šeli Golej (52) je dobila od muža cvijeće za ovaj Dan zaljubljenih i poruku na kojoj piše "Budi jaka! Tvoj zauvek, s ljubavlju, Džim".

To ne bi bilo neobično da on nije umro prije osam mjeseci od tumora mozga. Kada je saznala da se on sa cvjećarkom dogovorio da joj dostavlja cvijeće svakih godinu dana, ostala je bez riječi.

Džim Golej iz Kaspera u Vajomingu saznao je prošle godine da ima rak mozga. Doktori su mu rekli da je nemoguće da ga uklone i on je umro u junu prošle godine u svojoj 53. godini.

Kada je za ovaj Dan zaljubljenih dobila cvijeće sa porukom "Srećan Dan zaljubljenih, dušo. Budi jaka! Tvoj zauvek, s ljubavlju, Džim", mislila je je da su joj buket poslala djeca, ali je od cvjećarke saznala istinu.

"Sve dok ne umrem, dobijaću cvijeće za Dan zaljubljenih koje će mi biti potvrda njegove beskonačne ljubavi. On je nevjerovatan čovjek, što mi je dokazao i poslije smrti", kaže Šeli.

Džim se oko svaga dogovorio sa cvjećarkom u februaru prošle godine, kada je otkrio da ima glioblastom.

Cvjećarka Džesi Rau kaže da je Džim od nje tražio da njegovoj ženi svakog Dana zaljubljenih šalje cvijeće. Šeli je dva dana pred Dan zaljubljenih primila cvijeće i pozvala je Džesi, piše Blic.

"Svi u cvjećari bili smo dirnuti njegovom pričom i onim što želi da uradi za nju. Mislila sam da se takve stvari dešavaju samo u filmovima", kaže Džesi.

Šeli i Džim su se vjenčali 1986. godine i imaju dvoje djece, ćerku Ešli (28) i sina Koltona (25).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije