Život

Osramotili djecu da bi ih naučili pameti

Osramotili djecu da bi ih naučili pameti
Osramotili djecu da bi ih naučili pameti

Svi roditelji treba da ograniče svoju djecu u nekim stvarima i nauče ih šta se smije, a šta ne.

Ovi roditelji su došli na ideju kako da zaustave nedolično ponašanje svoje djece. Oni su odlučili da ih javno osramote kako više ne bi ponavljali iste greške.

Neki misle da ovo nije ispravno i da je ovakav "ekstremni" način kažnjavanja nepotreban. Drugi smatraju da je ovo savršen način, jer dijete tek posramljeno može da shvati koliko je pogrešno ono što je uradilo, prenosi Blic.

Djevojčica na fotografiji iznad drži papir na kome piše: "Pošto želim da postavljam fotografije na kojima držim alkohol, ja očigledno nisam spremna za društvene mreže i napraviću pauzu dok ne naučim šta treba, a šta ne treba da postavljam."

Ovaj plavi dječak stoji sa svojim poklonom kojeg se odriče.

Na njegovom papiru piše: "Moram da vratim svoj Plejstejšn 3 koji sam dobio za Božić, jer nisam bio zahvalan na tome što sam dobio figuricu Kapetana Amerike (koju sam dobio od crkve). Zato idem u božićnu kupovinu za drugu djecu sa novcem koji dobijem."

 

On je izgleda uspio da se postidi zbog toga što radi tek kada je izašao napolje s natpisom.

Dječak pognute glave priznao je da "voli da krade i da ne poštuje majku ni autoritete".

 

Hejli je druga djevojčica koja nije znala da koristi društvene mreže na prikladan način.

"Ja sam Hejli. Ja sam dobra, brižna i pametna djevojčica, ali ne umijem sa društvenim mrežama. Za kaznu moram da prodam svoj Ajpod i da doniram novac od njega dobrotvornoj organizaciji 'Beat Bullying' u nadi da ću promeniti svoje ponašanje i podići svijest o siledžijstvu. Zato što je siledžijstvo pogrešno", piše na njenom papiru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije