Život

Petar za osamnaesti rođendan dobio poklon koji bi razočarao njegove vršnjake

Petar za osamnaesti rođendan dobio poklon koji bi razočarao njegove vršnjake
Foto: N.N. | Petar za osamnaesti rođendan dobio poklon koji bi razočarao njegove vršnjake

Petar Suvačar, srednjoškolac iz mjesta Silbaša u Srbiji, pohvalio se nesvakidašnjim poklonom koji je za 18. rođendan dobio od majke.

Mladić je od majke Jelice za rođendan dobio drljaču. I dok bi mnogi njegovi vršnjaci ovakvim poklonom bili razočarani, on je bio oduševljen.

"Neki za 18. rođendan dobijaju satove, kompjutere, telefone, a ja drljaču koja mi je kao poklon draža od onih gluposti", napisao je Petar uz fotke svog poklona koje je podijelio na Facebooku.

"To je bilo iznenađenje od mame. Nisam stvarno znao da će mi to kupiti. Bilo mi je veoma drago, kad mi ju je prijatelj dovezao na traktoru prošle subote", rekao je Petar za Blic.

On je, inače, učenik četvrte godine srednje poljoprivredne škole, a kako kaže, na traktoru je otkad zna za sebe. Posljednjih pet, šest godina ozbiljno se bavi poljoprivredom, a posljednje tri, otkad mu je deda preminuo, to radi potpuno sam.

Obrađuje oko trideset jutara zemlje, a sadi obično pšenicu, kukuruz i soju. Uz to, pomaže i tetku Draganu, koji takođe ima dosta zemlje, pa su mu mašine, kaže, neophodni.

"Kada završim školu, želim se potpuno posvetiti poljoprivredi. Želim kupiti još mašina, zakupiti još zemlje. Kad sam na njivi, mene to jednostavno ispunjava", zaključio je mladi Petar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije