Život

Plejbojeva zečica u zatvoru: Plavuše mi se nabacuju (FOTO)

Plejbojeva zečica u zatvoru: Plavuše mi se nabacuju (FOTO)
Plejbojeva zečica u zatvoru: Plavuše mi se nabacuju (FOTO)

Bivša Plejbojeva zečica, Vijetnamka Endži Vu Ha (32), ispričala je kako se tokom tromjesečnog boravka iza rešetaka okrenula Bogu i Bibliji da bi se oduprla lezbijskom iskušenju.

Endži je vijetnamska misica i najseksepilnija di-džejica, a uhapšena je na njujorškom aerodromu 4. novembra, kada je sa devetogodišnjom kćerkom pokušavala da pobjegne iz Amerike.

Optužena je za otmicu u Francuskoj, jer nije vratila kćerku svom suprugu, koji ima starateljstvo nad djevojčicom.

Iako se Endžin suprug složio da njihova ćerka provede neko vreme sa majkom, dogovor je bio da je Vu vrati u Pariz 29. avgusta.

Vu je prekršila dogovor, a onda pokušala da odvede devojčicu u Vijetnam.

Plejbojeva zečica ispričala je kako vrijeme iza rešetaka provodi produktivno; čitajući Bibliju, trenirajući i izbjegavajući seks.

“Puno lezbijki i nekoliko plavuša mi se stalno nabacuje. Ali, draže mi je da čitam Bibliju za sada”,  izjavila je Vu u intervjuu za “New Yourk Daily News“.

Seksi Vijetnamka zatvor u Bruklinu dijeli sa sto žena i kaže kako ta ustanova može biti vrlo opasno mjesto za javnu ličnost.

 

 

A photo posted by Angie Vu Ha (@angievuha) on

Dala sam sve od sebe da se ne potučem. Mislila sam da je zatvor mnogo gori, iskreno. “Ranije sam samo na TV-u vidjela kako izgleda, pa sam bila spremna na sve”, ispričala je ljepotica

Ipak, nije sve ispalo toliko loše. Vu kaže da joj je to što je iza rešetaka pomoglo da svoje tijelo dovede do savršenstva, a ima i puno vremena za slušanje muzike.

“Shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana, a izdržala sam tri mjeseca. Pronašla sam Boga i spasio me, dane provodim uz molitvu i čitajući Bibliju”, zaključila je Vu.

(NN,telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije