Život

Pogledajte najbizarniju prosidbu u Srbiji (VIDEO)

Pogledajte najbizarniju prosidbu u Srbiji (VIDEO)
Pogledajte najbizarniju prosidbu u Srbiji (VIDEO)

Pozvali su Milicu, rekli joj da je Nikola povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, i da odmah dođe. Onda su napravili nešto što će svi pamtiti do kraja života.

Pasionirani bajker iz Aleksinca, Nikola Radojković (21), odlučio je da svoju djevojku Milicu Ivanović (24) zaprosi na nesvakidašnji i pomalo stresan način, smislivši pri tome pravi mali dramski scenario.

On je sa svojim drugarima dogovorio da pozovu njegovu djevojku telefonom i kažu joj da je doživio nezgodu sa motorom, da se na licu mjesta nalazi i vozilo Hitne pomoći i da dođe na lice mjesta što prije.

– Otac mog druga je pozvao dok je ona proslavljala svoj rođendan i rekao joj je da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj sam ja povrijeđen i da odmah dođe – priča Nikola.

Međutim, kada se pojavila sačekao ju je totalno drugačiji prizor.

Nikola je na motoru sa svojim drugarima i sa još gomilom ljudi stajao na sred ulice, šlajfovanjem su pravili dim stvarajući pri tome izvanredan prizor.

– Kada mi je prišla ustao sam sa motora poljubio je i dao joj buket cvijeća. Mislila je da je to sve i da je to dio njenog rođendanskog iznenađenja koji sam spremio za nju – rekao je Nikola.

To nije sve, pravo iznenađenje je tek uslijedilo.

– Okrenuo sam se uzeo kutijicu u kojoj je bio prsten, kleknuo na zemlju i zaprosio je. Prvo je bila u šoku a zatim je naravno pristala!

Na našu konstataciju da je izabrao pomalo stresan način da zaprosi svoju djevojku, i pitanje da li je bila ljuta zbog toga, Nikola odgovara:

– Nije se naljutila, naprotiv, baš se obradovala. Na početku je možda bila malo u šoku jer nije znala šta je čeka, ali se na kraju sve lijepo završilo i što mi je najbitnije bila je sretna.

Pogledajte kako je ova prosidba izgledala:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije