Život

Pokloni kojima ćete obradovati dragu za 8. mart

Pokloni kojima ćete obradovati dragu za 8. mart
Pokloni kojima ćete obradovati dragu za 8. mart

Davno je Tajči otpjevala "Ne moraš biti bogat i lijep, samo budi dobar i pokloni mi cvijet".

I kada ostavimo starlete po strani, ovo je zaista rečenica koju bi izgovorila svaka prava žena, piše Telegraf.

Nisu im potrebni skupi pokloni, parfemi, putovanja, dijamanti i brilijanti. Sve što treba da kupite svojoj dragoj je sitnica kao znak pažnje koja će je zasigurno razveseliti.

Evo nekoliko ideja šta bi to moglo da bude.

Cvijeće

Možda zvuči kliše, ali je činjenica da žene ne dobijaju cvijeće svakog dana, a zapravo je riječ o veoma simpatičnom poklonu. Odlučite se na neki zanimljivi buket za koji ste prethodno sami odabrali cvijeće. Izbjegavajte već napravljene bukete jer uglavnom izgledaju loše, a i bilo bi u redu da se malo više potrudite od samog "ulazak-plaćanje-izlazak" načina odabira poklona. Ukoliko nemate pojma šta biste odabrali, tu su uvijek predivne ruže s kojima ne možete pogriješiti.

Knjiga ili film

Možda ideja nije originalna, ali je svakako uvijek aktuelna i zanimljiva. Još bolje ukoliko vaša draga voli da čita knjige ili gleda filmove. Sve što u tom slučaju morate da uradite je da se potrudite da smislite knjigu ili film koji bi odgovarao njenom ukusu. A ukoliko vam je u nekoj priči napomenula šta bi voljela da gleda ili pročita, još vam je lakše. Uđite u prodavnicu, kupite, izađite i misija je završena.

Večera samo za dame

Organizujte joj večeru s prijateljicama; nesumnjivo je da će se oduševiti idejom. I to ne samo ona. Opštu radost će osjetiti sve žene koje su uključene u plan. Bićete omiljeni muškarac tokom 8. marta. Pođite do nekog lijepog restorana, rezervišite mjesto, organizujte hranu i piće i javite svojoj dragoj da se u dogovoreno vrijeme pojavi na mjestu iznenađenja.

Ručni rad

Bilo da je riječ o komadu nakita, garderobe, nekim zanimljivim ukrasima za kuću ili nečem sasvim trećem, s ručnim radom nikada nećete pogriješiti. Unikatni komadi su uvijek na cijeni, naročito u ženskom estetskom svijetu. Pronađite nešto lijepo i jedinstveno, u nedostatku ideja to vam je uvijek dobar kec u rukavu.

Korpice s poklonima

Trgovačka industrija i te kako zna da iskoristi datume koji su rezervisani za poklanjanje, a jedan od njih je svakako Dan žena. Zato danas ili sutra, kada budete ušli u parfimeriju ili prodavnicu kozmetike pred svojim očima ćete vidjeti mnoštvo već upakovanih kompleta i korpica s kozmetikom, šminkom, parfemima, kremicama i svim ostalim ženskim dragunlijama. Na vama je da izaberete nešto što će se dopasti vašoj dragoj, pa se potrudite da "ubodete" ono pravo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije