Život

Porodica djevojke koja je zadovoljila 24 momka: To nije bilo nemoralno, ona je velika vjernica

Porodica djevojke koja je zadovoljila 24 momka: To nije bilo nemoralno, ona je velika vjernica
Porodica djevojke koja je zadovoljila 24 momka: To nije bilo nemoralno, ona je velika vjernica

MAGALUF - Nakon što je internet obišao šokantan snimak iz ljetovališta Magalufa na Mallorci, na kojoj jedna djevojka u vrlo kratkom vremenu oralno zadovoljava čak 24 muškarca sve u zamjenu za piće, javili su se prijatelji protagonistice snimka kako bi je obranili.

Jedan od njih navodi da je 18-godišnja plavuša iz Armagha u Sjevernoj Irskoj, koja je snimljena kako u noćnom klubu obrađuje 24 frajera, pripadnica velike vjerničke porodice koja jako drži do svoje odanosti Bogu. Tvrdi da joj je porodica u potpunosti oprostila grešno ponašanje na Mallorci, a da će im upravo vjera u svevišnjega pomoći da prebrode situaciju u kojoj su se našli.

'Ona je dražesna djevojka, ali željela je doživjeti nešto uzbudljivo. Prije nekoliko sedmica napravila je strašnu grešku, ali sve joj je oprošteno. Svi su jako pogođeni ovim. Ona je bila žrtva, bila je meta zla i izopačenosti i zato je zastranila', kazao je Irish Mirroru neimenovani porodični prijatelj 18-godišnjakinje, koja je na snimku doduše vrlo jasno i glasno pozivala tipove u klubu da, žele li doći na red, izvole skinuti hlače.

'Bog će ih provesti kroz ovu nedaću. Možda je i bolje da je sve dospjelo u javnost jer se na taj način cijela porodica može postaviti prema situaciji, a djevojka može vratiti svoju snagu i dostojanstvo. Porodica je snažna i prilično ujedinjena s Gospodinom', navodi porodični prijatelj.

'Premda bi drugi njezin čin mogli ocijeniti nemoralnim, mi to vidimo sasvim drugačije. Bila je žrtvom zla i opačine te je u trenutku ranjivosti bila navedena na zastranjenje. (...)

Jedan drugi porodični prijatelj kaže da je djevojčin otac posebno pogođen činjenicom da je 2-minutni snimak njegove razuzdane kćeri obišao svijet. 'Srce mu je slomljeno. Moli se da dobije snagu i upute s nebesa. Premda je ovo stvar koja nekome može poljuljati vjeru, on je i dalje snažan, a ona kći će trebati svu raspoloživu pomoć', kazao je prijatelj, a prenosi Jutarnji list.

Suprotno ranijim tvrdnjama, promotor kluba u Magalufu Scott Rogers, koji je snimku oralnog zadovoljavanja navodno i snimio, kaže da se plavuša iz Armagha samo zabavljala, odnosno da se u masovni oralni seks nije upustila kako bi dobila piće jer piće je, kaže on, bilo besplatno.

Njegov kolega iz kluba Alan Collinson ne može shvatiti zašto se oko svega digla buka.

'Pa to je bila jedna tipična noć u našem klubu', napisao je na Facebooku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije