Život

Predala policiji sina da bi ga "naučila pameti"

Predala policiji sina da bi ga "naučila pameti"
Predala policiji sina da bi ga "naučila pameti"

KOLUMBUS - Majka iz grada Kolumbus, savezna država Džordžija, otišla je korak dalje kad je riječ o vaspitavanju djece.

Naime, ona se dogovorila sa lokalnim policajcima da joj uhapse desetogodišnjeg sina, kako bi shvatio poruku da ljudi koji čine loše - loše i završe, donosi ABC News.

Riječ je o Čikiti Hil (33), koja kaže da se već neko vrijeme učitelj njenog sina žalio na njegovo loše ponašanje jer ne sluša na časovima, odgovara učitelju i ne radi domaći zadatak. Nakon što je shvatila da više nema načina da ga urazumi, ona se odlučila na radikalan korak: angažovala je lokalne policajce.

"Znala sam da to mora biti nešto što će ga šokirati", kaže Čikita i dodaje: "Morala sam naći način da ga disciplinujem jer ništa nije pomagalo. Onda sam odlučila da pozovem policiju", kaže ona.

Kada je Čikita rekla sinu Šonu da policija dolazi po njega, isprva joj nije vjerovao. Ali, kada su se policajci pojavili na vratima, Šon se jednostavno rasplakao.

Policajci su u dogovoru s njom napravili malu predstavu i objasnili da ga hapse, nakon čega su mu stavili lisice na ruke.

"Bilo je nevjerovatno, sve se odigralo tako brzo. Nije imao vremena ni da reaguje, samo se rasplakao", kaže Čikita.

I dok ona ne zna šta su mu policajci rekli, kaže da je imalo efekta jer kad se vratio kući Šon se plačući izvinjavao majci.

"Drago mi je da sam ovo uradila", kaže Čikita i dodaje: "Uskoro puni 11 godina i postajao je sve gori".

I dok su mnogi osudili ovaj čin, Čikita kaže da su njene metode sasvim opravdane:

"Ono što sam htjela jeste da mu dokažem da ne može biti nepristojan i bezobrazan. Željela sam da vidi šta se desi ljudima koji čine loše stvari", rekla je ona i dodala: "Za sve postoje posljedice, pa tako i za ono što on radi. Nakon policijske intervencije on se popravio do neprepoznatljivosti. Zapravo, učitelj ga je čak i pohvalio".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije