Život

Sin Hjua Hefnera otkriva kako je odrastati u Plejbojevoj vili

 Sin Hjua Hefnera otkriva kako je odrastati u Plejbojevoj vili
Sin Hjua Hefnera otkriva kako je odrastati u Plejbojevoj vili

Najmlađi sin vlasnika "Plejboj" imperije, Kuper u videu je otkrio kako je odrastati u jednoj od najintrigantnijih vila u istoriji.

Dok se smjenjuju snimci idiličnog dvorišta u kojem uživaju papagaji, sliku upotpunjuje zvuk fontane i žuborenje vode, prenosi Blic.

- Ovo je moj dom, iako se ne može nazvati tradicionalnim domom, ali to je bio za mene i za mog brata, posebno dok su nam roditelji bili zajedno - priča Kuper za "Business Insider".

- Kada su se rastali, tata je kupio imanje pored. Roditelji su nas kao djecu čuvali od preranog odrastanja, kao što radi i većina porodica. Nismo prisustvovali žurkama. Vrzmali smo se po kući i pitali se šta se to dešava i zašto nismo pozvani. Ipak, uspjevali smo se da se ušunjamo sa prijateljima, ali neću da pričam o tome, jer ću se uvaliti u nevolju kod rodtelja - ispričao je Kuper, prije nego što je televizijsku ekipu poveo u razgledanje.

Kuper je odrastao u bajkovitom okruženju, i dok neki Plejbojevu vilu doživljavaju kao leglo bluda, za njega je to bila kuća iz sna.

- Ovo je Groto - priča Kuper dok pokazuje ogromnu vještačku, kamenu fontanu, koja u sebi krije pećinu.

- Dok je za neke ovo meka za orgije, za mene je pećina inspirisana Indijanom Džonsom - kazao je Kuper, ističući da se nikakve bahanalijee tu nisu održavale dok je on odrastao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije