Život

Šta o muškarcu govori njegov odnos s majkom

Šta o muškarcu govori njegov odnos s majkom
Šta o muškarcu govori njegov odnos s majkom

Psiholozi su se prihvatili posla i objasnili šta odnos prema majci može da kaže o nekom muškarcu.

Muškarci i njihove majke vrlo često završe u vicevima, ali taj odnos izaziva takve reakcije zbog svoje kompleksnosti i raznih situacija koje se iz njega rađaju.

Muškarac koji svoju majku zove svakodnevno sigurno s njom raspravlja o svakoj pa i najmanjoj sitnici u svojoj vezi ili braku. Ne čudi stoga da su posljedice pogubne na duži rok, jer majka kao majka, neće odoljeti, a da ne zaštiti svog sina od "zle snahe".

Ako uz to nastavlja da živi prema njenim pravilima koja su potpuno besmislena u vezi, to vam jasno govori da imate posla s osobom koja nije u stanju da izgradi sopstveni sistem vrijednosti pa bi bilo bolje da se udaljite od njega dok nije prekasno, prenosi Metro portal.

Još jedna od stvari koja nije dobra za vezu ili brak jeste traženje savjeta za svaku sitnicu, jer ako mu je majčino odobravanje potrebno za baš svaki potez u životu, opet imate posla s nesigurnom osobom, koja još uz to nema povjerenja u vas.

Ali, postoji i druga krajnost - oni koji gotovo da i nemaju kontakt s majkom. Takvi imaju velikih problema u ljubavi uopšteno, ako niesu u stanju da vole prvu ženu koja ih je voljela u životu, kako će onda ostale?

Obratite pažnju na ove detalje, mogli bi da vam budu od velike koristi pri odluci ima li smisla nastaviti vezu s njim. Prenosi Cdm.me.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije