Život

Svjetski dan bez brushaltera: Grudi "na izvolite"

Svjetski dan bez brushaltera: Grudi "na izvolite"
Svjetski dan bez brushaltera: Grudi "na izvolite"

Svjetski dan bez brushaltera koji se obilježava čak dva puta godišnje - 13. oktobra i 9. jula, sigurno je praznik koji obožavaju i žene i muškarci.

Cilj obilježavanja Svjetskog dana bez brushaltera je da se promoviše prirodna ljepota ženskih grudi, ali sigurni smo da mu se dame raduju jer su barem taj jedan dan bez "okova." Sa druge strane, muškarci mu se raduju jer mogu da uživaju u pogledu.

Drage naše čitateljke, ako ste odlučile da obilježite ovaj dan skidanjem grudnjaka, evo šta možete da očekujete.

Najpre, kada izađete napolje, moguće je da će vam biti malo neprijatno - naročito ako svakodnevno nosite brushalter. Razmišljaćete o tome da li je očigledno da su vam grudi "slobodne," i djelovaće vam kao da svi bulje u vas.

Za sat, dva ćete već navići na to da su vam grudi potpuno slobodne, i uživaćete u tome. Osim ako počne da duva vjetar, onda će vam vjerovatno postati hladno, pa ćete prekrstiti ruke da biste zaštitili "bliznakinje."

Takođe, možda ćete se suočiti sa iznenadnom potrebom mnogih muškaraca da vas zagrle. Šta da se radi, i oni bi da obilježe ovaj dan.

Želimo da vas upozorimo na još nešto. Krenite na vrijeme na posao ili gdje god da idete, jer ne želite da zaustavite saobraćaj kada slobodnih grudi potrčite za autobusom.

Osim toga, preporučujemo vam da ne nosite majice sa dubokim izrezom, tako da svako ko je viši od vas može da ima "ptičiju perspektivu" na vaše poprsje.

(NN/mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije