Život

Tri znaka zodijaka komplikuju svoj život

Tri znaka zodijaka komplikuju svoj život
Tri znaka zodijaka komplikuju svoj život

Na osnovu svojih karakteristika prema horoskopu neki znakovi mogu upravo zbog svojih osobina i navika da budu autodestruktivni pa i sami sebi da komplikuju život.

Djevica

Djevica je bolesno pedantna i opsjednuta perfekcijom u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta smirivaće se uz čišćenje i pospremanje kuće. Neće stati dok sve ne bude po njenom rasporedu popakovano na svoje mjesto.

Problem je veći što su takve i u životu, sve mora biti organizovano i na mjestu. Kada stvar krene suprotno od njihove zamisli ili, ne daj Bože, po zlu odmah će krenuti u preispitivanje kako i zašto baš njih sve mora da zadesi. Jako teško se suočavaju sa bilo kojim problemom, u stanju su da od sitnice naprave ogromnu dramu, javlja B92.

Vaga

Vaga ne podnosi nepravdu, i na sve načine će se truditi da stvari istjeraju na čistac čak i kada to nema veze sa njima. Međutim, ona nepravdu vidi uvijek i svuda pa je stalno u koštacu sa njom.

Za nju lično najveća nepravda je starenje i to joj jako teško pada. Ne miri se sa tom činjenicom dok je živa. Ona će ići na tretmane, zahvate i daće gomilu novca samo da zadrže svoju mladost.

Ribe

Ribe žive u svom paralelnom svijetu i rijetko kada sagledavaju stvarnost realno. Kada dođe do takve situacije jako burno reaguju, ponekad čak i neuračunljivo. Možda baš zbog toga rijetko kada skidaju svoje ružičaste naočare.

Za njih je svijet onakav kakvim ga one vide i ne odustaju od svoje vizije. Međutim kada se nađu pred nekim stvarnim problemom ne znaju da se nose sa tim. Ne bi bilo čudno za njih da podlegnu nekim porocima da bi se suočile s nekom teškom situacijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije