Život

Vjenčali se na letu Beograd - Istanbul

Vjenčali se na letu Beograd - Istanbul
Vjenčali se na letu Beograd - Istanbul

ISTANBUL - U avionu Turkish Airlinesa (THY), koji je saobraćao na relaciji Beograd - Istanbul, upriličeno je vjenčanje Vjere Mujović iz Beograda i Stefana Preisa iz Njemačke, koji su se tačno prije godinu dana i upoznali na istom letu, potvrđeno je iz te aviokompanije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Vjenčanje među oblacima, na visini od 30.000 stopa, dogodilo se tačno godinu dana nakon što su se i upoznali na istom letu. Naime, upoznali su se prošle godine tokom leta iz Istanbula za mongolsku prijestolnicu Ulan Batur.

Vera je putovala iz Beograda, a Stefan iz Njemačke. U Istanbulu su presjeli na let za Ulan Batur. Sjedili su na sjedištima 5A i 5C. Tokom razgovora za vrijeme leta shvatili su da dijele iste vrijednosti i mišljenja te obećali jednom drugom da će se vidjeti i nakon što slete u Ulan Batur. Bila su to dva putnika koja su otkrivala razčličita mjesta u različitim dijelovima svijeta.

Poznanstvo se razvilo u prijateljstvo, a nakon toga i u ljubav. Tačno godinu dana nakon upoznavanja odlučili su da uplove u bračne vode na istom avionu i na istim mjestima. Vjenčanju su prisustvovale njihove porodice kao i prijatelji.

 

 

 

 

Author: Zafer Arslan

Publisher: Zlatan Kapiç

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije