Život

Za godinu dana rodila dva para blizanaca

Za godinu dana rodila dva para blizanaca
Za godinu dana rodila dva para blizanaca

Dona Kordingli ostala je u šoku kada je primljena u bolnicu radi sterilizaicje, te saznala da je u 5. mjesecu trudnoće sa drugim parom blizanaca.

Četrdesetogodišnja Dona je u tom trenutku imala 5 djece, uključujući i osmomjesečne blizance. Iako ona i njen suprug nisu imali u planu da imaju još djece, drugi par blizanaca se desio, a Dona je znala šta mora činiti.

Šansa da majka dobije dva para blizanaca za godinu dana je jedna prema 50 hiljada. Upravo iz tih razloga Dona je nastavila svoju trudnoću ujedno odgajajući prvi par blizanaca.

Prije dolazaka blizanaca na svijet par je već imao 3 djece, dvadesetjednogodišnjeg Tomasa, osamnaestogodišnjeg Vilijama i petnaestogodišnju Hanu. Tek 2010. godine Dona je saznala da očekuje prvi par blizanaca, a samo 8. meseci nakon njihovog rođenja i drugi, piše B92.

Život sa 4 male djece uopšte nije lak, a Dona se ponekada osjeća kao da "nema svoj život".

"Ogajala sam stariju djecu, a ona su vremenom postala nezavisna, tako da sam više vremena imala za sebe. S dolaskom blizanaca na svet definitivno nemam više vremena za sebe i svoj život. Nekada ne stignem ni da jedem, jer po cijeli dan jurim za njima. Ipak, moj život je lijep", zaključila je ponosna mama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije