Život

Žena u crnom moderni Forest Gamp

Žena u crnom moderni Forest Gamp
Žena u crnom moderni Forest Gamp

VINČESTER - Od Džordžije do Ohaja, svi pričaju istu priču - o misterioznoj ženi u crnom plaštu, koja sama hoda duž američkih puteva, i pritom niko ne zna ko je ona.

Iako je na društvenim mrežama postala poznata samo kao "žena u crnom", korisnici komentarišu kako su je mnogi čekali na putanji kojom je prolazila, ali da ona ne želi da uspostavi bilo kakvu komunikaciju.

Ipak, po svemu sudeći, nije više misteriozna, jer je njen brat Rejmond Poles rekao da se zove Elizabet Poles, da ima 56 godina, te da je vojna veteranka iz Sjeverne Karoline. Ona je proteklih par godina preživjela velike gubitke; prvo je izgubila supruga, a zatim i oca, što nije baš najbolje podnijela.

Kako bi se izborila sa očajem, potražila je pomoć Vojne bolnice za veterane, a zatim se i preselila u Alabamu, kako bi bila bliža bratu Rejmondu.

"Odjednom je počela da se pojavljuje u mojoj kući", priča Rejmond, koji dodaje da je Elizabeta nastavila liječenje u Alabami.

Prva tri mjeseca sve se dobro odvijalo. Redovno je išla na preglede kod doktora i svake nedelje je bila redovna na crkvenim službama. Međutim, sasvim iznenada njeno stanje se pogoršalo.

"Jedno veče je došla kod mene i počela da psuje", kaže Rejmond, dodavši da je prestala da ide u crkvu, a jedne nedjelje je u znak protesta obrijala glavu.

Tada je prvi put nestala na nekoliko mjeseci.

Ipak, Rejmond kaže da je njegova sestra divno stvorenje: "Volio bih da se vrati kako bismo joj pomogli."

Tokom njenog putovanja, koje je prije dva dana završeno u Vinčesteru, savezna država Virdžinija, čak su joj prilazili i policajci, kojima je samo kratko odgovorila da "pripada grupi Islamska nacija", a drugom policajcu je rekla da je nekada radila za Pentagon.

Međutim, ništa od ovog nije tačno.

Navodno je preko policajaca poručila da je njeno putovanje okončano, te je zamolila da se poštuje njena privatnost.

Kako su izračunali korisnici društvenih mreža, koji su aktivno pratili njeno putovanje, Polesova je prešla čak 850 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije