Život

Žrtva prostitucije: Dnevno sam imala 60 klijenata, molila sam ih da me ubiju

Žrtva prostitucije: Dnevno sam imala 60 klijenata, molila sam ih da me ubiju
Žrtva prostitucije: Dnevno sam imala 60 klijenata, molila sam ih da me ubiju

MEKSIKO - Dvije godine nakon što je pobjegla iz ralja organizovane prostitucije prvi put progovara o hororu koji je preživjela.

Mlada majka otkrila je u potresnoj ispovjesti kako ju je muškarac, za kojeg je mislila da je "onaj pravi", natjerao na prostituciju. Deset godina bila je prisiljena da radi za njega, a u tih deset godina bila je silovana 40.000 puta. Pri tom je za svog makroa za kojeg je vjerovala da joj je dečko za kojeg će se udati zaradila 1.2 miliona dolara.

Svoju priču ispričala je za Daily Mail, a njome kako kaže, želi da upozori ostale žene kako je lako upasti u zamku prostitucije, te kako su je dnevno znali silovati i po 60 puta.

Aleksandra Rodrigez je tako otkrila da ju jedan od 'klijenata' silovao dok je držao pištolj u njenim ustima, a ona ga je preklinjala da puca i završi njenu agoniju.

Njena je noćna mora počela je kada je imala 19 godina. Tada se zaljubila u muškaraca kojeg je nazvala Francisko. On joj je nakon samo osam dana rekao da je zaljubljen u nju i da želi s njom da se oženi.

Nagovorio ju je da ode s njim u jedan meksički grad i da živi tamo s njim i njegovim roditeljima. Pristala je, ali to je bila prevara. Čim su došli u njegovu kuću, Francisko se promijenio – držao ju je zaključanu po cijeli dan i nije joj dozvolio da ode.

Spletom raznih okolnosti odjednom je postala njegova seksualna robinja. Vodio ju je od grada do grada po Meksiku i Americi i prodavao muškarcima za novac.

Aleksandra je jedna od hiljade djevojaka koje su završile kao žrtve organizovane prostitucije u jednom relativno malom gradu u Meksiku u kojem svi žive od prostitucije. Velike kuće i skupi automobili plaćeni su seksualnim iskorišćavanjem djevojaka, prostitucijom i trgovinom ljudima.

Aleksandri je ovo prvi razgovor za medije od kada je uspjela da pobjegne prije dvije godine.

"Francisko je bio pet godina stariji od mene. Zaveo me, mislila sam da me stvarno voli. Kasnije sam vidjela kako zavodi i druge djevojke. Kad smo došli u njegovu porodičnu kuću, primijetila sam da je luksuzna i da je pod visokim obezbjeđenjem 24 sata dnevno. Francisko je tamo živio s majkom i ocem. U početku su bili ljubazni, ali vrlo brzo su počeli da me prisiljavaju na prostituciju. Obećavali su mi novac i poklone. Nakon dugo nagovaranja sam pristala, ali nije mi bilo ni na kraj pameti šta me čeka. Već prvi dan sam radila od deset ujutro do deset uveče, a Francisko mi je prvog dana doveo dvadeset mušterija. Nakon prvog dana sam pokušala da pobjegnem, ali me Francisko spriječio a potom i pretukao. Prije nego što sam ušla u taj svijet, imala sam samo dva dečka", ispričala je Aleksandra.

Nakon dva mjeseca ju je prvi put odveo u Ameriku. Ilegalno su prešli granicu u Arizoni i Aleksandra se opet našla zatvorena, ovaj put u njegovoj kući u Atlanti.

Tamo je upoznala jednu djevojku iz Dominikanske republike, ali nije im bilo dozvoljeno da razgovaraju. Aleksandra je ispričala kako je ta djevojka pokušala više puta da pobjegne, pa su je na kraju ubili.

"Kap koje je Francisku prelila čašu bilo je kad je djevojka pokušala jednom klijentu da odgrize nos. Francisko ju je upucao u glavu. Meni je znao da dovodi po 60 klijenata dnevno. Mislim da sam dok sam radila za njega bila silovana više od 40.000 puta. Nikad nisam vidjela ni centa."

Bilo joj je dozvoljeno samo da se jednom vrati u Meksiko i to kada je zatrudnila. Dijete je ostalo s Franciskovim roditeljima. Nakon deset godina odlučila je da mora da pobjegne. Uspjela je da se domogne autobusne stanice u Meksiko Siiju i pobjegne. Sin joj je ostao s Franciskom i njegovim roditeljima.

(NN/kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije