Ide na eutanaziju iako je zdrava: U 76. ni seks nije kao prije

Zdrava i vitalna Francuskinja Žaklin Ženusel u 74. godini planira da 2020. posljednji put razgovara s mužem i trojicom sinova. Proslaviće 76. rođendan, zajedno će jesti i ...

Hrvat tvrdi da zna sve lokacije zakopanog ustaškog blaga

ZAGREB - Hrvat Ilija Mamić tvrdi da zna sve lokacije na kojima je zakopano zlato koje su ustaše za vrijeme Nezavisne Države Hrvatske opljačkale od svojih žrtava.

"Balkanski ljepotan": Kesten čuva zdravlje

Plod kestena (Aesculus hippocastanum), crvenkasto-smeđe boje, raste unutar bodljikave opne koja puca u jesen kada plod zri.

Prepoznajte i razvijajte umjetnički talenat kod djece

Primijetite li da vam dijete pokazuje posebnu sposobnost u nekoj vrsti aktivnosti, to svakako ukazuje na potencijal

Ovo je razlog zašto ne možemo da odolimo hrani

Kako uopšte zavolimo masnu hranu? Nauka je dala odgovor i na to pitanje i glavni krivac je ni manje ni više nego - majčino mlijeko.

Kako je ovaj čovjek "prevario" sistem i osvojio lutriju 14 puta

Iako mnogi ljudi cijeli život igraju neku lutriju i ništa ne osvoje, jedan Rumun je to uspio čak 14 puta. A jedno istraživanje, na primjer, navodi da su vam veće šanse da ...

Hrast - sveto drvo starih Slovena

Simbol snage, moći, dugovječnosti, čvrstoće, duhovnog i materijalnog bogatstva, drvo hrast bilo je od davnina bilo veoma poštovano u narodu.

Balenciaga izbacila osvježivač za auto

Kraj bizarnostima u modnoj industriji se ne nazire. To je već nekoliko puta dokazala i kuća Balenciaga, modno božanstvo mnogih trendsetera.