Nov automobil najgora finansijska odluka

N.N.

Za mnoge vozače najbolji automobil je – nov automobil. Ne i za finansijskog gurua, Dejvida Baha.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

тетак

нови аутомобил је једина опција за разумног економски освјештеног човјека, наравно ако се то возило користи (барем 50-60 хиљада км годишње) у другим случајевима је бацање пара! код нас ауто се углавном врло мало вози и основна потреба је грађење имиџа власника тј курчење! тако се и купују на метар тј тону, демонстрација силе мекокитића! ликови банкротирају због аута, намјерно се забијају у друга кола да би ишчупали новац од осигурања, иако тако унесреће неког јадника и материјално и физички! овдје по тим параметрима овај лик је увијек у праву! само ме чуди како се није појавио неко са визијом, да купује најбјесније Аудије и уграђује слабе моторе у њих, зарадио би паре, нови власници би се јефтиније возили а сигурност вожње би била на много вишем нивоу, сви сретни! максимално курчење за мало новаца...