Lamborghini će ipak ograničiti proizvodnju da bi zadržao ...

U italijanskom proizvođaču očekuju da će u 2019. kupcima isporučiti preko 8.000 vozila, što je značajno više u odnosu na 2018. godinu kada je prodato 5.750 jedinica.

FIA Svjetski relikros šampionat dobija električne trkače od 2021.

Posljednjih desetak godina, svjedoci smo opšte kampanje da se više električnih automobila nađe na putevima. Međutim, uprkos nekoliko pokušaja, elektromobili su mahom ostali ...

BMW predstavio Mini Elektrik

BMW je i službeno najavio električnu verziju legendarnog Mini Kupera koji bi se u prodaju na evropskom tržištu trebao pojaviti tokom sljedeće godine.

Vozićemo automobile iz fotelje

Peta generacija mobilne telefonije očekuje se da donese revoluciju u komunikacijama, a posebno se potencira daleko manje vreme kašnjenja u odnosu na ranije generacije telefonije.

Porsche BH otvorio novi školski centar

​U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište-Porsche BH, konstantno edukuje kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih ...

Korejski brend mogao bi pomrsiti planove BMW-u

Nakon što je iza sebe u gotovo svim studijama ostavio razvikane njemačke rivale, korejski brend sada pokušava prednost kapitalizirati i na tržištu.

Kraj proizvodnje "Volkswagen bube"

FRANKFURT - "Volkswagen" ove sedmice obustavlja proizvodnju posljednje verzije modela "buba" u svojoj fabrici u meksičkoj Puebli.

Opel u sve boljoj poziciji

Prije nego što ga je kupila PSA grupacija, Opel se suočavao sa brojnim problemima.