Pogledajte kako izgleda kada vozite 420 kilometara na sat

Maksimalna brzina Bugattijevog modela Chiron Sport bila je tek još jedan podatak na papiru, a sada je po prvi put neko izvan ove fabrike odlučio da je testira u stvarnosti.

Svako koliko treba mijenjati određene dijelove na autu?

Na učestalost zamjene dijelova na kolima ne utiče samo broj pređenih kilometara, već i model i godište automobila, kao i sam način vožnje.

Tehnologija 5G čini automobile pametnijim, a putovanje sigurnijim

Tehnologija zasnovana na 5G, koja bi mogla automobile učiniti pametnijim, a putovanje sigurnijim mogla bi stići na ulice već 2022. godine, piše cnet.com.

Corsa prvi električni reli auto

Opel je predstavio reli verziju novog električnog hatchbacka Corsa-e i tako postao prva kompanija koja je kupcima ponudila električni reli automobil.

Bugatti Veyrona na autoputu vozio 402,5 km/h

Radim Paser jedan je od vlasnika Bugatti Veyrona koji je na "stvarnom putu" odlučio da isproba mogućnosti svog ljubimca.

Koliko košta osiguranje električnih automobila u poređenju sa ...

Procenat električnih automobila u saobraćaju još je izuzetno mali, ali u narednoj deceniji njihova prodaja će rasti. Vremenom se smanjuju i troškovi kupovine i upotrebe ovih ...

Od starog fiće napravili električni auto

Makedonski majstori ugradili su električni motor u legendarni automobil zastava 750, poznatiji pod nadimkom fića.

Nvidia tehnologija u Volvo samovozećim kamionima

​Volvo i Nvidia su se udružili na razvoju vještačke inteligencije koja će biti korišćena u samovozećim kamionima skandinavskog proizvođača u kineskom vlasništvu.