Borković 12. na prvoj trci u Belgiji

Srpski automobilista Dušan Borković na petoj trci ove sezone u TCR šampionatu, koja je vožena na stazi Spa Frankošamp u Belgiji, zauzeo je 12. mjesto i osvojio novih sedam ...

U Trebinju sinoć počela dvadeseta motorijada

U Trebinju je sinoć započeo dvadeseti po redu Moto vikend, na koji je stiglo oko 1.000 bajkera iz svih zemalja regiona i nekoliko evropskih zemalja.

Počinje trebinjska motorijada

Brojni bajkeri već su stigli u moto-kamp u bivšoj kasarni u Trebinju, gdje danas i zvanično počinje 20. trebinjska motorijada.

Bird Cruiser: Novi električni motocikl

​Bird, kompanija koja je specijalizovana za iznajmljivanje električnih skutera, svojoj floti koja pomaže mikro-mobilnost dodaje i električni motocikl – Bird Cruiser.

Eklston o Šumaheru: Odgovoriće na pitanja kada ozdravi

Nekadašnj prvi čovjek Formule 1 Berni Eklston je u dokumentarnom filmu o Majklu Šumaheru govorio o zdravstvenom stanju sedmostrukog svjetskog prvaka.

Preminuo dječak kojem je Hamilton poslao svoj bolid

Hari Šo, teško oboljeli petogodišnji dječak koji je obožavao Luisa Hamiltona, umro je u subotu, objavila je njegova porodica.

Počinje 12. motorijada u Prnjavoru

Moto-klub "Prnjavor 07" iz Prnjavora ovog vikenda domaćin je 12. "Bajk festa", druženja tokom kojeg se u Sportsko-rekreativnom centru "Borik" u prigradskom naselju Lazina voda ...

Više hiljada građana oprostilo se od Laude

Više hiljada građana i brojne poznate ličnosti oprostile su se danas u Beču od nedavno preminulog bivšeg svjetskog šampiona Formule 1 Nikija Laude.