Sanjanin restaurirao automobil koji se često viđao na putevima bivše Jugoslavije

Zlatan Čekić

​SANSKI MOST - Sanjanin Adnan Bašić ponosni je vlasnik automobila reno 4, koji se u prošlosti često viđao na cestama bivše Jugoslavije, a danas je pravi raritet.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

OZREN PERDUV gejdžija iz Grupe PzDa

MILOM SVE BOŠNJAKE DA SE JAVE NA MOJ FACEBOOK PROFIL OZREN PERDUV A RAZLOG JE TAJ ŠTO ME VIŠE NIKO NEĆE U BANJA LUCI DA EBE U DPE JER KAŽU DA SAM PREPUN I DA VIŠE NISU SIGURNI U MOJE ZDRAVLJE IAKO IMAM DOKUMENTE DA SAM ZDRAV ! INAČE SAMO I VOLIM OSUNEĆENE ! MOLIM VAS JAVITE SE DOBRI BOŠNJACI BIĆETE DOBRO NAGRAĐENI JER PARA IMAM DOVOLJNO SAMO KAŽITE CIFRU !