Urnebesna "potraga" za rezervoarom na benzinskoj pumpi

Jedna mlada dama dotjerala je svoj Dodge Grand Caravan na benzinsku pumpu, negdje u Americi, ne bi li ga dopunila gorivom.

Kultni automobil postaje elektromobil

Jedan od nastarijih aktivnih proizvođača automobila na svijetu, najpoznatiji po svom kultnom sportskom roudsteru, odlučio je da povuče revolucionaran potez.

Pukao mu stakleni krov na Mercedesu, traži odštetu 200 miliona

Zamislite samo da vam stakleni krov eksplodira iznad glave dok ste u vožnji, nimalo prijatno. Upravo se to dogodilo vlasniku Mercedesovog modela ML350 iz 2015. godine, koji je ...

Istraživanje: Francuzi i Grci najgrublji vozači u Evropi

Francuski vozači dijele prvo mjesto sa grčkim kolegama u neslavnom rekordu izricanja uvreda tokom vožnje, pri čemu ih je 70 odsto priznalo da to čini, pokazalo je novo ...

Šta će se desiti ako električnu parking kočnicu aktivirate u vožnji

U većinu automobila koje danas možete kupiti na tržištu ugrađuju se električne parking kočnice. Ručne kočnice su sve rjeđe. Kako funkcionišu električne parking ...

Remen ili lanac - šta je bolja opcija?

Svakako je bitno prilikom kupovine polovnog vozila informisati se kada je interval zamjene zupčastog remena ili lanca, objašnjava HAK-ov tehnički savjetnik Marin Morava.

Stara Lada "dobila noge"

Sa neobičnim krecijama ruskih YouTube anti-tjunera iz Garaže 54 već upoznali smo se nekoliko puta do sada.

Šta to vozi francuski fudbaler?

Jan M'Vila, francuski vezni fudbaler, pokazao je svoj novi automobil.

Eksplodirao krov na autu, vlasnik traži 200 miliona dolara od Mercedesa

Nije nimalo ugodno kad ti eksplodira staklo iznad glave, i još pri tome u vožnji.

Nevjerovatne scene krađe auta, usput pokupili i Bentley Continental GT

Interesantna scena dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Sajam automobilčića u Novom Sadu: Kolekcionarstvo jače i od epidemije

U Novom Sadu na centralnom gradskom trgu i ove godine okupili su se ljubitelji i kolekcionari maketa četvorotočkaša na trećem "Sajmu automobilčića".

Više od 600 fanova Porschea na okupu

Španija je bila teško pogođena pandemijom korona virusa, ali se sada život polako normalizuje i evo kako su događaj obilježili fanovi Porschea.

Yugo upalio iz prve poslije 15 godina stajanja

Amerikanci su proglasili Yugo najgorim automobilom, ali da to nije baš tako svjedoči primjer baš iz SAD, kada je jedan iseljenik sa područja bivše Jugoslavije uspio da sredi ...

Najčešće greške koje vozači čine ljeti

Ako uskoro krećete na godišnji odmor ili neko bliže ili dalje putovanje, nije na odmet prisjetiti se osnovnih pravila postupanja sa automobilom tokom ljetnjih mjeseci.

Kabrioleti su bezbjedniji od automobila sa tvrdim krovom

Prema određenim istraživanjima, manje je smrtnih ishoda i teških povreda kada se radi o saobraćajnim nesrećama u kojima je učestvovao jedan kabriolet.