Mladi poljoprivrednik uzgojio rekordnu količinu lubenice

Zlatan Čekić

SANSKI MOST - Sve je više poljoprivrednika na području općine Sanski Most koji uzgajaju lubenicu, a ove godine, zahvaljujući vremenskim prilikama, bilježi se rekordan urod ove kulture na sanskim poljima.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ssalah

Lijepa vijest...za mladog covjeka koji je sebe nasao u poljoprivredi,naravno i tebe Zlatane koji pronalazis ovakve sadrzaje o koji nam pises..
Umorni smo mi od politike i obmanjivanja naroda...mladi odlaze,a evo ovaj momak prava pozitivna osoba,sto bi narod rekao u svom na svom,,,,
Imamo mi ljepota,resurska,mogucnosti-samo treba voljeti svoju domovinu,graditi suzivot ,nigdje nam nije ljepse nego u nasoj domovini.