BiH siromašna država visokih cijena

Anja Matarugić

BANJALUKA, SARAJEVO - Prema podacima sajta Numbeo, najveće svjetske baze podataka o troškovima života, životni troškovi u BiH u odnosu na zemlje regiona su najniži, a sa tim se sigurno ne bi složili bh. građani, jer cijene robe i usluga stalno rastu, a plate bh. građana evidentno ne prate ova skoro svakodnevna poskupljenja.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Zato mlade muslimanke iz Hambarina i Kozarca prodaju tijelo na Prijedorskoj Petlji .
20€ brale i tuci koliko hoćeš 😉.
To naravno ne piše u dnevnom avazu 😊

gr

Da vam novac nije vjestacki zamrznut od inflacije mogli ste super ziviti... 1 EURO 10 KM bilo bi idealno rijesenje, jer bi mogli vise izvoziti. ovako vam je proizvodnja skupa i samo uvozite ...al posto je BiH protektorat i zemlja gdje zapad izvozi smece onda nije ni cudo sto svako koje pametan napusta takvu zemlju