Turiste iz BiH ni niže cijene ne mogu privući u Hrvatsku i Crnu Goru

Bojana Živanić

BANJALUKA, SARAJEVO - Na Hrvatskom i Crnogorskom primorju se žale da im je ova sezona mnogo lošija od prethodnih, a po svemu sudeći i građani BiH se ove godine odlučuju za neke druge destinacije.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Ramo

đe ba smijem u Hrvatsku da me ubiju braća Hrvati zbog Pelješkog mosta , bolje da se uvlaćimo u g. Srbima jer sad je vrjeme za to , a oni inako nemaju pojma , oni misle da mi njiha volimo ahahahaha pa nas prihvačaju ahahaha

tešanjski_kiseljak

nebi dao rahatluka na plazi u Neumu kad se okupimo oko serpe sa punjenim paprikama.. jes da gradiliste mosta pravi ladovinu i cement stipa za nos al dobro je, ba, nek se nepuca

Plavi

Govorili su necemo Bosance a sada im hoteli prazni. Turska i Grcka puno bolje nego Hrvatska i Crna Gora a u Hrvatsku ne bih da mi daju dzaba.

Odgovor
Ramo

most nas hebe jarane , bolje da se uvlačimo srbima u g hehehe radis ti to znam ja

Mile

Za pravi porodicni odmor,a posebno onima koji imaju malu djecu,preporucujem Tursku,ali hotele sa najmanje cetiri ,plaze i usluge su daleko iznad evropskih,a posebno "nasih".