Američka kompanija otvara fabriku u Banjaluci

Stevan Lulić

Američka kompanija "Bell International Laboratories", sa sjedištem u Mineapolisu uskoro bi trebalo da otvori postrojenje u Banjaluci, potvrdio je za "Nezavisne" ambasador Bosne i Hercegovine u Sjedinjenim Američkim Državama Bojan Vujić.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

bolje pivo u ruci nego poso u struci..
blento za qrazz me povuci, ba
▼▼▼

Struka001

Vujić ističe, "ovo je samo početak investicija u Republiku Srpsku iz Amerike". I tako znači "početak koji traje 20 godina". Jer 20 godina dodik dovodi nekakve investitore. Ajde navedite koje su se strane investicije održale duže od 5 godina. Ne vjerujem da ih možete nabrojati više od 10.

Odgovor
ilijatoljaga007

▲▲▲
»Američka kompanija otvara fabriku u Banjaluci«
majmune, za qrazz me povuci, ba