Brnabić: Digitalizacija najjača alatka u borbi protiv korupcije

Mirsada Lingo Demirović

JAHORINA - Ana Brnabić, premijerka Srbije, kazala je da u ovom trenutku živimo u turbulentnim vremenima, i ne samo na Balkanu nego u cijelom svijetu, te da privredni rast i ekonomija tek dolaze kad imamo preduslov koji je stabilnost i mir.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

Deklarisana lezbejka, po nacionalnosti Hrvatica, nebirana od naroda već nametnuta premijer(ka) Srbije. Isto tako radi po nalogu Zapada. Digitalizacijom svako goveče, ovca, prase, parcele usjeva, prodaja i kupovina idu zapadnom nalogodavcu koji budnim okom prati da ne dođe do razvoja vijekovima kolonizovanih Srba, koje su razbacali u nekoliko zemalja. Postavljena sa ciljem da skrnavi duhovne i nacionalne vrijednosti izgubljenih Srba i njihovih političara.