Dodik: Cijena struje će uvijek ostati niska za naše ljude

Srna

KOZARA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da Republika Srpska ima dovoljno električne energije, da "Elektroprivreda" neće biti prodata i da će cijena struje uvijek ostati niska za građane.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Za neke ljude koji kažu da je za ova primanja i ova cijena visoka neka idu u EU tamo sirotinja ima sve džaba na ulici, u podzemnim terminalima , na klupama itd. Neki ljudi su prokleti i njima je od mržnje sve kontra Vas Dodik! Njima treba uvesti najskuplju cijenu struje u svetu ali posebno i samo njima.

Starcevica

Hvala predsjedniče! Struja jeste jeftina , čak je zimska tarifa bila kao ljetna i još malo jeftinija i od ljetne. Plaćana je i kad je bilo skuplja, e sad pošto rđavom svaka D smeta to je druga stvar ili što to koristi zbog izbora takođe je druga stvar.
Posebno muslimani koji kažu da je kod njih ista cijena ili čak i jeftinija ja im poručujem da su u laži kratke noge i da im nikada neće pobediti SDS i PDP !
Fuuuuuj pogan muslimanska fuuuuujjjjjjjj......................