Jedemo samo 8% domaće hrane

Dragan Sladojević

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina uvozi čak 92 odsto hrane koju građani jedu, poručeno je danas iz Spoljnotrgovinske komore (STK) BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vjeverica

Bitnije je utaliti se za pare nego vodiiti racuna o domacoj ekonomiji. Sve prilikom uvoza je bez kontrole i bez zastitie stanovništva pa na kraju i privrede. Kapitalista ce uvjek izabrati veci profit od uvoza nego petljati sa nasim. Socijalna zaštita stanovništva ne postoji i time uvoznici mogu da rade sta im je volja. Tako uvozimo vodu, voce, povrce, meso... Trujemo se smecem...