Kanađani pronašli tone zlata na jugu Srbije

N.N.

Kanadska istraživačka firma "Medgold risorsis", nagovijestila da je u južnoj Srbiji, na samoj granici sa Bugarskom i Makedonijom, u okviru projekta nazvanog "Tlamino" pronašla preliminarne rezerve od oko sedam miliona tona rude, sa oko 680.000 unci, odnosno blizu 19,3 tone zlata, vrijedne nešto više od milijardu dolara.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Svasta moze da se napise, ali svasta da se vjeruje, to je nemoguce. Odkud bas da iz daleke Kanade dodju pametni pa traze po srbiji i zakljucuju sta ima a sta nema. Tesko je vjerovati, da su geolozi srbije nepismeni i ne obuceni, kako se istrazuju prirodna bogatstva drzave. Ko je taj sto omogucava stranim spijunima, pod maskama geolozi, visoki zvanicnici i raznim drugim maskama, da se uplicu i spijuniraju u Srbiji i polazu pravo na deo prirodnih bogatstava srbije. Taj koji im omogucava da se secu stranci po Srbiji, morao bi pod hitno da dobije kartu za inostranstvo samo u jednom pravcu i strogu zabranu povratka u Srbiju.
Ovakvo nesto, covjek kad cuje, dobija oboljenje gore od virusa Korone, te pomislja na najgore. Gradjani srbije idu po bijelom svijetu da zarade koru nasusnjeg hleba, dok vlada srbije, njihovu imovinu dodjeljuje strancima kao svoje licno imanje i svoj posjed.
Tu nesto nije u redu!