Privreda

Na Jahorini uspješno promovisana turistička ponude Banjaluke

Na Jahorini uspješno promovisana turistička ponude Banjaluke
Foto: N.N. | Na Jahorini uspješno promovisana turistička ponude banjaluke

​JAHORINA - Turistička organizacija Banjaluka /TOBL/ uspješno je na Jahorini predstavila turističke vrijednosti grada, rekao je Srni samostalni stručni saradnik TOBL-a Zoran Sanković.

"Na Poljicama danas realizujemo završni dan naših aktivnosti - povodom Dana žena dijelimo damama tulipan koji nosi naziv `Banjaluka`. Kada i taj dio posla završimo možemo ocijeniti da smo imali izuzetno uspješnu promociju na Jahorini", rekao je Sanković.

On je naveo da se promjena lokacije i prilagođavanje situaciji tokom realizacije određenih aktivnosti promocije turističke ponude Banjaluke pokazala kao bolje rješenje.

Sanković je objasnio da su suvenirima i flašicama sa natpisima Banjaluka dobro podsjetili turiste na ovu promociju, budući da papirni materijal nije bio od velike koristi ljudima na ski-stazama, jer se smoči ili izgubi.

On je napomenuo da su tokom promocija u zatvorenim prostorima ljudi bili zaintersovani za pomotivni materijal da bi se upoznali sa specifičnim proizvodima, ali i nastupajućim maniefstacijama u Banjaluci.

Kad je riječ o nagradnoj igri "Fotografije u gondoli", Sanković je naglasio da zbog vjetra nije mogla biti realizovana na pravi način.

"Vidjećemo da li će danas vremenski uslovi dozvoliti da realizujemo i nagradnu igru putem društvenih mreža `Instragram` ili `Fejsbuk`", dodao je Sanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije