Film i serije

Pratite nas na Google news

Osvojite ulaznice za film "Misija Arktik"

Osvojite ulaznice za film "Misija Arktik"
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za film "Misija Arktik"
Srna

Portal Nezavisne.com i i CineStar Banjaluka i ove sedmice vas nagrađuju sa ulaznicama za film.

Prvi čitalac koji pošalje mejl na portal@nezavisne.com sa navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona, dobiće dvije ulaznice za film "Misija Arktik".

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti zaključno s datumom 29.1.2020. u CineStaru Banjaluka.

Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. 

Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika...

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije