"Pavgord" zaobilaznim putem do "Alumine"

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Kompanija "Pavgord" iz Foče će kroz dokapitalizaciju Pavlović International banke iz Bijeljine pokušati da dođe do kvalifikacija koje bi im omogućile da od Vlade Republike Srpske otkupe potraživanja u Fabrici glinice "Birač" iz Zvornika, potvrdili su "Nezavisnim" zastupnici ove kompanije.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniCinovnik

Pavlovic banka nikada nije niti ima sanse da u buducnosti bude profitabilna banka tako da Pavgord i Galens svjesno idu u kupovinu akcija ove banke znajuci da ce imati odredjeni gubitak oko 10 miliona maraka i za godinu dvije banka ide u stecaj ali oni uz pomoc vlade Republike Srpske preko Pavlovic banke idu u postepeno preuzimanje FG BIRAC,niko nece odgovarati za kriminal od oko milijardu eura koliko strucnjaci procijenjuju da je naneseno stete Republici Srpskoj a pred izbore predsjedavajuci,predsjednica,premijer i ministri ponovo ce doci u Zvornik da se slikaju za RTRS I ATV i ponovo presjeku jos jedno otvaranje nove FG Birac jer je to od nacionalnog interesa za Republiku Srpsku.

DrzavniCinovnik

Mora da je i ovo od vitalnog nacionalnog interesa za Republiku Srpsku da se FG Birac preko propale Pavlovic banke proda Pavgordu.

Objektivno

Uz ovu lopovsku vlast, i korumpiranu sudiju Jelenu Todorovic i njenog mentora Tegeltiju, lopovcina iz Pavgorda ce uspjeti u naumu.