Pogledajte kako će izgledati Pelješki most i pristupni putevi

N.N.

Posljednji 148. pilon Pelješkog mosta prije dva dana zabijen je na morsko dno čime je završena prva faza gradnje ovog kapitalnog investicionog projekta.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

muslimanimajemajkaturska

Ćopavi ustaša Broz mami svojoj skroz je dao pok bosni tuđe more a nije dao izlaz kod Herceg Novog jer je tu najviše Srba a sad je zajebo i balije , m islio je samo zaebati srbe ali su platili svi hehehehe Ćopo prevrtao se ti još dugo tamo gdje se još raspadaš

muslimanimajemajkaturska

balije ni da se nakašlju ne smiju niti se njihovo tzv mišljenje uvažava ustvari Neum je Ćopavi dao pokojnoj bosni koja ga nije zaslužila