Švajcarska kompanija kupila potraživanja RS u fabrici "Birač"

N.N.

BANJALUKA – Predstavnici institucija i javnih preduzeća RS potpisali su u petak sa "Batagonom" ugovore o prodaji ukupno 43 miliona KM potraživanja od Fabrike glinice "Birač" u stečaju, a švajcarska kompanija ima mjesec dana da uplati Srpskoj taj iznos, potvrdio je za portal Capital.ba direktor Fonda PIO RS Mladen Milić.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mile

Naslov je potpuno nije svajcarska,nego je registrovana u Svajcarskoj.

sinME

/cr-portal/auszug/?uid=CHE-163.022.605&amt=ZG&loeschung=

sinME

/cr-portal/auszug/?uid=CHE-163.022.605&amt=ZG&loeschung=

DrMed

Vukan u Cugu demaskirao prevaru Batagon
25.03.2019.
Kad već neće policija, pravobranilaštvo i institucije Republike Srpske, narodni poslanik Nebojša Vukanović je otišao do švajcarskog grada Cuga kako bi demaskirao prevaru i operaciju Batagon, plan vlasti i dvorskih tajkuna Republike Srpske da ovladaju Aluminom, ali i ostalim prirodnim bogatstvima Srpske.
/vukan-u-cugu-demaskirao-prevaru-batagon/