Privreda

Turistički video Srpske 15 dana na ekranima širom Madrida

Turistički video Srpske 15 dana na ekranima širom Madrida
Foto: N.N. | Nagrada za najbolji turistički film na sajmu u Madridu

​BANJALUKA - Video Turističke organizacija Republike Srpske "Ništa puno ali puno više" (Nothing much but much more) osvojio je gran-pri za najbolji turistički film u okviru Internacionalnog sajma turizma "Fitur 2020" u Madridu.

Ova nagrada donosi 15 dana prikazivanja filma na ekranima koji su postavljeni kroz cijeli Madrid i direktno učešće na takmičenju za najbolji svjetski turistički film koje se održava svake godine u Beču, saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Međunarodni žiri kojeg čine stručnjaci iz oblasti žurnalistike, marketinga, turizma i oglašavanja ocjenjivao je internacionalne turističke filmove u pet kategorija i to najbolji film u promociji zemlje, regije, grada, turističkog proizvoda i turističke usluge.

U okviru takmičenja dodijeljeno je pet nagrada za svaku kategoriju i gran pri nagrada za najbolji turistički film.

"Turistička organizacija Srpske je film prijavila u kategoriji za najbolji regionalni turistički film, u kojoj je i prošao u finale takmičenja, ali je žiri odlučio da nam dodijeli glavnu gran-pri nagradu za najbolji turistički film u svim kategorijama", ističe se u saopštenju.

Turistička organizacija Srpske u okviru svojih redovnih aktivnosti i ciljeva razvoja i unapređenja turističke ponude, a prema programu o radu za 2020. godinu, učestvuje prvi put na Internacionalnom sajmu turizma "Fitur 2020" u Madridu, koji se održava od 22. do 26. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije