U Banjaluku stigle 22 kompanije iz Slovenije, traže stotine radnika

Dejan Tovilović

​BANJALUKA - Sajam zapošljavanja, koji organizuju slovenačke firme, otvoren je jutros u Banjaluci, a od samog početka vlada ogromna gužva.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniPosao

Pi... vam materina,radite li vi ista ili samo sjedite po kaficima i kukate kako se nema i kako je plata mala,nepada sa neba nista ni u EU.

Putin

Salu na stranu ovo nece izaci na dobro postajemo stara nacija,negdje nas je oko 900000 a za osamdeset godina kako demografi procijenjuju da ce u RS da nas bude manje od 500000 stanovnika.

Putin

Ima li da neka zemlja iz EU trazi politicara to nam je jedina sansa da jednim udarcem rijesimo dva problema.

Gog

Bez 75 Eura/sat nikome ne ustajem….

GONZO

Nije nicija do zore gorala oteto prokleto

DrzavniPosao

Al volim ovaj rezim,budzetska plata ide a ja poslije 10:49h vec u fotelji lezim a i boracki od 151,70KM dobio,ne idem ja nigdje meni je ovdje ko u Svicarskoj!