Višković: Bolji uslovi za poslovanje u Srpskoj nego u FBiH

Srna

​BEOGRAD - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da se sa određenim kompanijama iz Srbije vode pregovori o tome da otvaraju pogone u Republici Srpskoj, gdje su sada uslovi za privređivanje bolji nego u Federaciji BiH (FBiH).

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Буба

Ако ћемо лагати сами себе🤔

BoјаnBL

Da ali sto je onda ruska firma gasprom presla u FBiH? Zasto su sve ostale firme otisle u FBiH? zasto se poslodavci zale da nemaju radnika ? Zasto izgradnja stanova u Banja Luci kasni ? Malo je paradoksalna izjava da je bolje?

DrzavniPosao

Toliko su bolji uslovi za poslovanje u Republici Srpskoj da cak i privrednici iz Srbije svoje firme registruju u federaciji!

Odgovor
Nezavisna Srpska

Kad ti kažeš....
Koji normalan čovjek će ulagati u fbih kada tamo samo dzamije i teroristi imaju expanziju.
Fuj...
Slijepo crijevo civilizacije čak su vas i šiptari prešli