Vlada Srpske o uslovima za otkup potraživanja fabrike Birač

N.N.

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske, na današnjoj posebnoj sjednici u Banjaluci, razmatrala je odgovore potencijalnih kupaca potraživanja privrednog društva „Birač" a.d. u Stečaju Zvornik. Vodeći računa o značaju Birača i o 1.500 zaposlenih radnika, Vlada je zatražila od potencijalnih kupaca da do 31 decembra jasno definišu instrumente obezbjeđenja i garancije da će svoje obaveze izvršiti u tačno određenim rokovima i uslovima.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrMed

Dodik ubrzano krenuo u rasprodaju svojim tajkunima svega sto valja u RS. Kaji ide Birac, u januaru ide RZR Ljubija...Sta je jos ostalo?