Zeleno svjetlo za GMO soju u RS

Dejan Tovilović

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u planu su izmjene Zakona o genetski modifikovanim organizmima kojima se dozvoljava promet genetski modifikovane soje i njenih proizvoda za životinjsku ishranu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

Suludo! GMO je broj jedan uzrocnik karcinoma. U Rusiji postoji apsolutna zabrana ne samo na proizvodnju, nego na uvoz hrane koja ima i najmanje tragove GMO. Prodane duse!

Gog

Mafijaski lobi samo se moze silom naroda rastjerati.
Prvo su rasprodali sve domace sto ja ista valjalo. Onda su pustili uvoz svega i svacega, uglavnom sumnjivog porijekla i kvaliteta. Sad idu i na genetski modifikovano da uvaljuju narodu.
Netrebamo se cuditi sto smo bolesniji svakim danom..