Zeleno svjetlo za izgradnju petlje za isključenje ka Aerodromu Banjaluka

Maja Brkić

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske donijela je danas na sjednici u Banjaluci Odluku kojom se ovlašćuje Javno preduzeće "Autoputevi Republike Srpske" Banjaluka da u svojstvu investitora realizuje kapitalnu investiciju pod nazivom "Izgradnja petlje na autu - puta E-661, Gradiška - Banjaluka za Aerodrom Banjaluka".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ivan.knez.70

Ovi se baš zajebavaju parama naroda. Doduše, oni budžet doživljavaju kao svoju ličnu imovinu, tačnije njegovu. Onoga što amerikance uči demokratiji.

zick.velick

Evo nam opet načina da hapimo koju paru... Nek se nađe deci, da se ne drogiraju... Pu, pu, pu, daleko bilo...

Auto_web_1

Pa nisu normalni. Kao da je Frankfurtski aerodrom. Dva izlaza sa auto puta su na po pet minuta od aerodroma. Sad treba i treci?
Na osnovu kojih brojeva putnika, vozila, aviona?