Zidaju zgrade bez nadzora, kontrola tek kad se sve završi

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Građevinski dnevnici nisu ažurni, nadzor nad građenjem se često ne vrši, a i kada se vrši, angažuju se lica koja ne ispunjavaju zakonske uslove, navode u Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, koje zahtijeva od Inspektorata RS veće angažovanje u kontroli građevinskog sektora.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

majstorsg

Jaki neki inspektori, moraš im prijaviti neku nezakonitu radnju, da bi oni izašli na lice mjesta. Znači, oni ne izlaze, ako im niko ništa ne prijavi. Pa i zakone mjenjaju, ukoliko dobiju neku sugestiju. To je pravi inspektorat, takav treba ovako glupom narodu.

Bakir

kod nas je sve po spiksku

Jednostavno naški

Ni to nije problem. Završavaju fakultete bez znanja, a certifikate dobijaju bez iskustva. Nema se od koga učiti. Stariji pomriješe ili odoše.