Četiri mjeseca od uvođenja taksi na Kosovu: Šteta za BiH 40 miliona KM

Dejan Tovilović

​BANJALUKA - Za nešto više od četiri mjeseca otkako su na Kosovu na snazi trgovinske takse, izvoz iz Bosne i Hercegovine je manji za 40 miliona maraka, pokazuju najnoviji podaci Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Banjalucki Papak

Nekad je YU bila suverena drzava, a danas bananama drzavicama vlada debeli Amerikanac, arogantan, prgav, okrutan, nemilosrdan. Glavni grad mu je Tel Aviv. Prezire vlastiti narod, a kamoli da ne prezire ostale. Albanci na Kosovu su mu dobro dosli da se igra sa Srbijom i ostalim drzavicama. Srbi mogu samo da gledaju sta se dogadja i da sute jer inace nema novaca. Tako je danas sa svim drzavama EU. Svakom EU drzavniku je americka guzica centar svijeta.