Cijena crvenog zlata dostiže rekorde: Malinari dočekali svojih pet minuta

Dajana Vujatović

BANJALUKA, BRATUNAC - Berba malina u BiH polako se zahuktava, a malinari očekuju da će ovogodišnja otkupna cijena dostići rekord te ističu da već ima nagovještaja da bi ove godine mogla da dostigne cijenu do pet KM po kilogramu. Kako kažu, malina je dočekala svojih pet minuta.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

pikaso

Sta to vrjedi kada su oni toliko prokleti i pohlepni da im uvijek malo sve i kad bi cijena otkupa bila i 30 KM po kilogramu.....opet bi im bilo malo i to i trazili bi jos ....kmecali svaki dan itd....prokletstvo i pohlepa je zajebana stvar...neizleciva bolest....koja ce ljude doci glave jednoga dana ali sigurno....