Tržište

"Delta Planet" svoja vrata otvara 21. marta 2019.

"Delta Planet" svoja vrata otvara 21. marta 2019.
Foto: N.N. | "Delta Planet" svoja vrata otvara 21. marta 2019.

BANJALUKA - Najveći tržni centar u Bosni i Hercegovini, "Delta Planet", u Banjaluci svoja vrata bi trebalo da otvori 21. marta 2019. godine.

Rekla je ovo Zorana Ždrale-Burlić, generalni direktor "Delta Real Estatea" u Sofiji, najavljujući takođe njihov centar u Varni.

Pored velikog broja novih trgovinskih radnji, šoping-mol će imati i bioskop na 1.500 metara kvadratnih sa šest sala i najmodernijom tehnologijom, kao i supermarket, dio s restoranima i oko 1.000 parking-mjesta. Investicija vrijedna 70 miliona evra donijeće posao za 2.500 ljudi, a više od 500 ljudi svaki dan radi na gradnji ovog centra.

Osim objekta na više od 60.000 kvadratnih metara, ovaj dio grada dobiće i drugačiji i moderniji izgled. Podsjećamo, nedavno je počela izgradnja i kružnog toka odmah pored budućeg šoping-centra na raskrsnici Bulevara Srpske vojske i Ulice olimpijskih pobjednika.

Građani kažu da jedva čekaju da se ovaj centar konačno otvori, jer je najavljen veliki broj trgovinskih radnji poznatih brendova.

"Kako sam čula, ovo će biti najveći centar ove vrste ne samo u Banjaluci, već i u cijeloj BiH, i drago mi je zbog toga jer će to doprinijeti i tome da će više turista dolaziti u grad na Vrbasu u šoping-ture", rekla je Maja V. iz Banjaluke.

Gradnja šoping-centra "Delta Planet" počela je 29. juna 2017. godine.

Inače, kompanija "Delta Real Estate" dio je beogradskog "Delta holdinga", a poznata je po izgradnji šoping-molova "Delta City" u Beogradu i Podgorici, "Delta Park" u Kragujevcu, naselja "Belvil" na Novom Beogradu i drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije